Bedrijfsnieuws

Extra buiten plezier voor iedereen

Geplaatst op: 23 november 2019

Douma Outdoor Living BV is de specialist in het realiseren wat betreft terrassen en overkappingen aan uw chalet of vakantiewoning.  Wij vinden het belangrijk dat iedereen optimaal kan genieten van zijn of haar vakantie.

Wij bieden standaard uitvoeringen , maar ook voor op maat gemaakte terrassen bent u bij ons aan het juiste adres. Samen met u kijken wij naar de mogelijkheden en oplossingen om uw vakantie plezier te vergroten. De terrassen leveren wij overdekt, halfoverdekt of niet overdekt. Daarnaast heeft  u keuze uit verschillende soorten hekjes.

Standaard & maatwerk terrassen

Het terras wordt geleverd met trap of podium trap en als u  daar behoefte aan heeft met een rolhelling . Onze terrassen zijn kwaliteitsproducten en worden prefab geleverd of, indien u dat wenst, door onze monteurs geplaatst. Wij doen dit voor zowel particulier, bedrijf of parkeigenaars. Tevens bieden wij complete Tenthouses die naar eigen smaak ingericht kunnen worden. U kunt ons daar vrijblijvend voor benaderen.

Recreatie vakbeurs Hardenberg

Dit jaar zijn wij ook weer te vinden op de Recreatie Vakbeurs in Hardenberg die gehouden wordt op dinsdag 26,woensdag 27 en donderdag 28 November. Wij hopen u daar te ontmoeten en te spreken om te zien wat wij voor kunnen betekenen. Voor meer informatie kunt u onze site bezoeken: www.doumaoutdoorliving.nl

Uw nieuws op de website

Heeft u interessant nieuws of een bijzonder verhaal? Laten het ons weten via [email protected] of via deze handige upload module. Denk hierbij bijvoorbeeld aan de lancering van een nieuw product, bedrijfsovername, de opening van uw nieuwe locatie, of wat te denken van het winnen van een award.