Laden Evenementen

« Alle Evenementen

  • Dit evenement is voorbij.

Experience Days 2021

5 januari 2021 @ 08:00 7 januari 2021 @ 17:00

Apollo - de waard tenten - experience days

Laat je inspireren tijdens de Experience Days op 5, 6 & 7 januari op het gebied van kamperen, vakantiebeleving en de inrichting van een unieke De Waard tent.

Onder het genot van een hapje en een drankje kunnen bezoekers volop inspiratie op doen voor het komende kampeerseizoen in de showroom van De Waard Business in Roden.

ULTIEME KAMPEERBELEVING

Kom tijdens de Experience Days van De Waard Business kijken hoe wij de prachtige De Waard tenten compleet hebben ingericht. Het interieur en de accessoires maken de tenten comfortabel. Puur kamperen in de natuur, maar een interieur dat je een luxe ervaring geeft.

MELD JE AAN

De gezondheid van de bezoekers is natuurlijk het belangrijkst. Tijdens de Experience Days worden de nodige maatregelen genomen.

Voorafgaand aan de Experience Days dient elke bezoeker zich aan te melden voor een datum en tijdsvak.

10.00 – 13.00 uur
14.00 – 17.00 uur
18.00 –  21.00 uur

De showroom van De Waard Business wordt volledig gericht volgens de voorschriften. Er zal een looproute gecreëerd worden, zodat bezoekers niet willekeurig door elkaar heen zullen lopen. Er wordt duidelijk aangegeven waar de ingang en uitgang is. En daarnaast wordt er gezorgd dat er voldoende ruimte is, zodat de 1,5 meter in acht genomen kan worden.

Meld je van tevoren aan via ontstaand formulier:
https://dewaardbusiness.com/nl/experiencedays2021/