Productnieuws

Eerste Wellness Lodge op de Veluwe bij de IJsvogel geopend voor verhuur

Geplaatst op: 14 juli 2020

Voorthuizen, 14-07-2020

Als onderdeel van een grotere ontwikkeling van in totaal 77 nieuwe recreatiewoningen binnen Project Vogelveld heeft Recreatielandgoed de IJsvogel zijn eerste luxe Wellness Lodge in de verhuur genomen. De focus wordt verlegd met de komst van deze unieke accommodaties op de Veluwe: “We willen juist dit jaar de gasten laten zien hoe mooi de Veluwe als gebied is, hopelijk houden we hen ook de komende jaren dichterbij huis. Daarbij passen deze accommodaties perfect in ons vernieuwde aanbod”, aldus Jarno van de Brink.

De luxe Wellness Lodges worden gelanceerd met een leuke welkomst actie waarbij professionals uit de zorg – zogenaamde zorgtoppers – worden uitgenodigd voor een gratis nachtje proefslapen. De komende tijd staat in het teken van uitgebreid testen en verbeteren. Daarna zullen de overige 10 Wellness Lodges uit de serie worden gebouwd. De eerstvolgende twee worden reeds voorbereid en zullen medio september in de verhuur genomen worden.

Naast de Wellness Lodges zullen tevens Zand lodges, Vogelveld Villa’s (met en zonder Wellnessfaciliteiten) en enkele groepsaccommodaties worden gebouwd. Deze worden tegen aantrekkelijke rendementen verkocht aan investeerders, die tevens zelf gebruik kunnen maken van hun woning. Afgelopen jaar is er tevens geïnvesteerd in luxe safaritenten met privé sanitair – voor een echte glamping op de veluwe ervaring. Jarno van de Brink uit Putten is erg blij met de ontwikkelingen: “De variatie in het aanbod zorgt ervoor dat we verschillende doelgroepen kunnen aanspreken en unieke ervaringen kunnen aanbieden op de Veluwe. Ons doel is dat gasten uit Nederland en daarbuiten het échte ‘Veluwegevoel’ ervaren. Dat doen we door samen te werken met zoveel mogelijke lokale leveranciers!”.

Met een 5 jaar gegarandeerd rendement van 5%, uitstekende parkfaciliteiten én een schitterende omgeving biedt Recreatielandgoed de IJsvogel met Project Vogelveld de perfecte belegging. Optimaal genieten met maximale zekerheid, aldus van de Brink: “Wat ook erg fijn is, is dat er al een fase staat. De woningen kunnen dus al uitvoerig getoond worden. U kunt zelfs proefslapen!”

Uw nieuws op de website

Heeft u interessant nieuws of een bijzonder verhaal? Laten het ons weten via [email protected] of via deze handige upload module. Denk hierbij bijvoorbeeld aan de lancering van een nieuw product, bedrijfsovername, de opening van uw nieuwe locatie, of wat te denken van het winnen van een award.