Productnieuws

Duurzaam kunststof meubilair voor binnen en buiten

Geplaatst op: 17 augustus 2020

Uw keuze voor park- en straatmeubilair moet aan veel eisen voldoen. Het moet uiteraard mooi zijn, sterk zijn, lang meegaan en bovenal veilig zijn. Voorzitbanken, vuilnisbakken, bloembakken en verkeerspaaltjes ligt de lat dus erg hoog.

Duurzaam, met de producten van Govaplast biedt de MI-Groep oplossingen die aan al deze voorwaarden voldoen. De producten, uit 100% gerecycleerde kunststof, vormen het perfecte alternatief voor hout en beton. Het productieproces is een schoolvoorbeeld van de cradle-to-cradle- filosofie die Govaplast hanteert. Ook zijn de eindproducten opnieuw 100% recyclebaar.

Het kunststof rot of splintert niet en behoudt zijn sterkte en veerkracht onder alle weersomstandigheden. Het materiaal vergt geen onderhoud en is makkelijk schoon te maken. Bovendien kan het tegen een stootje. Het kunststof straatmeubilair kan met de juiste verankering hufterproof geplaatst worden 

Mooie en veilige vormgeving

Hoewel veel mensen verwachten dat dit hufterproof maken van straatmeubilair consequenties heeft voor het ontwerp, bewijst MI Groep dat dit in de praktijk niet zo is. Integendeel. Het meubilair blinkt uit in vormgeving en uitstraling.

Inrichting voor openbare binnen- en buitenruimtes

Het meubilair is ideaal geschikt voor inrichting van vele locaties. Denk hierbij aan cafetaria, sportverenigingen, zwembaden, campings, schoolpleinen, openbare wachtruimtes enz. Maak je keuze uit onze stijlvolle picknicktafels, banken en ander straatmeubilair. De stijlen variëren van klassiek en naturel tot modern en stedelijk. De meubelen zijn bovendien ideaal voor de inrichting van openbare binnenruimtes!

Voor informatie kunt u contact opnemen met:

MI-Groep
[email protected]
085-009 06 15

www.parkmeubilair-stadsmeubilair.nl

Uw nieuws op de website

Heeft u interessant nieuws of een bijzonder verhaal? Laten het ons weten via [email protected] of via deze handige upload module. Denk hierbij bijvoorbeeld aan de lancering van een nieuw product, bedrijfsovername, de opening van uw nieuwe locatie, of wat te denken van het winnen van een award.