Bedrijfsnieuws

De Groene Koepel

Geplaatst op: 26 november 2019

Stichting De Groene Koepel, te gast in de natuur zet zich in voor een duurzame ontwikkeling van groene verblijfsrecreatie in Nederland en vlak over de grenzen. Onze focus ligt daarbij op onze kernwaarden natuurbeleving, duurzaamheid, cultuurhistorie en maatschappelijk verantwoord ondernemen (MVO). 

Wat doen we?

De Groene Koepel verzorgt de erkenning, marketing en kwaliteits-
bewaking van Natuurkampeerterreinen, GroepsNatuurkampeerterreinen en Trekkershutten. We geven jaarlijks Het Groene Boekje en de Natuurkampeerkaart uit, de overzichtskaart van Trekkershutten en een brochure van de GroepsNatuurkampeerterreinen. Daarnaast stimuleren we via het DGK Lab, ons kennis- en ontwikkelcentrum, duurzame innovatie in de verblijfsrecreatie.

Hoe doen we dit?

Dit doen we onder andere door het aanbieden van cursussen en kennissessies voor ondernemers. Succesvol is bijvoorbeeld onze cursus Eetbaar Landschap. Na de cursus hebben deelnemers alle basiskennis om een eigen voedselbos, pluktuin of een ecologisch verantwoord landschap te ontwikkelen. Wilt u zich aansluiten bij De Groene Koepel met één van de genoemde ‘productgroepen’ of wilt u meer informatie over ons cursusaanbod? Kijk dan op www.degroenekoepel.nl of stuur een e-mail naar [email protected] 

Uw nieuws op de website

Heeft u interessant nieuws of een bijzonder verhaal? Laten het ons weten via [email protected] of via deze handige upload module. Denk hierbij bijvoorbeeld aan de lancering van een nieuw product, bedrijfsovername, de opening van uw nieuwe locatie, of wat te denken van het winnen van een award.