Uit Recreatief Totaal

coodo maakt optimaal en ongebonden recreëren mogelijk

Geplaatst op: 21 december 2020

Dit voorjaar nestelt de eerste coodo zich in Nederland. De coodo is flexibel, mobiel, stijlvol, slim, duurzaam, en kan bijna overal worden geïnstalleerd en genoten. Het geeft een nieuwe dimensie aan hoe en waar we onze vrije tijd willen doorbrengen. 

Deze duurzame, modulaire en mobiele coodo is ontworpen om overal ter wereld te kunnen staan: Van het sneeuwrijke Noorden tot in de smeltende woestijn, aan het strand, in het bos, op het water of op een dak. De mogelijkheden zijn legio. Coodo’s zijn verkrijgbaar in verschillende stijlen en maten, opgebouwd uit basiseenheden van 24m2 en 32m2 waarmee je je eigen loft of recreatiewoning samenstelt. Ze worden casco of volledig ingericht geleverd en zijn verplaatsbaar. In enkele minuten komt de coodo met zijn ingebouwde hydraulische poten omhoog en kan een oplader eronder. “Je kunt de coodo zien als een moderne datsja, jouw prachtig ontwerpen loft met een flexibele schil”, zegt Monique Custers, die onlangs de exclusieve licentie voor Nederland heeft weten te bemachtigen en intensief gaat samen werken met LTG Lofts to go aan de Nederlandse merk en markt propositie.

Wordt geïnspireerd door de coodo

Een coodo groeit en verhuist met je mee naar de plekken die jij bedenkt. “Meerdere coodo’s kunnen een recreatie loft of hotelresort vormen, een business coodo kan een kantoor, maar ook een winkel, boothuis, high-tea of yoga paviljoen zijn. In de event coodo presenteer je jezelf in een high-end design showroom”, vertelt Monique. De coodo is er in diverse modellen. Zo is er de coodo grey serie 24/48/74 van Siberische Larik, de coodo 32/64/96 en de coodo north van Zweeds gecertificeerd duurzaam grenen en de coodo event. Alle codoo’s worden aangeboden in plain, basic of full living uitvoering en zijn uitgerust met de slimste woon-technologie.

“We scheppen nieuwe mogelijkheden in recreëren, wonen en werken die juist in deze tijd zo welkom. We beantwoorden aan de vraag naar ongebonden en slimme oplossingen die duurzaam en toekomstbestendig zijn. De coodo is een echte eyecatcher die recht doet aan de omgeving waar hij geplaatst wordt. Tijdelijk of permanent, een privé of gezinsloft, je geeft je er eenvoudig een nieuwe functie aan. Op dezelfde plek of ergens anders maar ook geheel zelfvoorzienend. Als Nederlandse licentiehouder vervullen wij een butler functie; we denken mee met de eigenaren en ontzorgen hen, van concept tot installatie. Dat is vernuft in design en service”.

Plannen voor het komende jaar

“Eind 2021 willen we het glas heffen met alle kersverse coodo eigenaren en onze keten- en ontwikkelpartners. Wellicht onderzoeken we ook of we de productie in Nederland kunnen onderbrengen. Dit bespaart kosten, tijd, risico’s en verminderd onze footprint. We hebben onze deuren geopend voor vruchtbare samenwerkingen met diverse partners in de recreatiebranche, duurzame projectontwikkeling, gemeentes en particulieren. Gedane investering in kwaliteit, van productie tot dienstverlening, betaalt zich dubbel en dwars terug. Zoals in het nieuwe model dat 100% off grid is, de waterversie: een loft dat drijft op pontons en de coodo sauna. De coodo is er om jezelf en anderen te inspireren en je het mogelijk te maken dat jij woont, werkt en je vrijetijd wilt doorbrengt zoals het jou past”, geeft Monique aan.

Het duurzame DNA van de Coodo
Duurzame recreatie is een hot topic in de branche. Met harde data gaan we aantonen hoe wij hieraan bij dragen. Productinnovatie door optimaal gebruik van alternatieve energiebronnen zoals zon, wind, brandstofcellen en het gebruik van gezuiverd regen- of badwater is voor ons vanzelfsprekendheid. Voor ons bedrijf is dit geen keuze maar deel van ons DNA, onze service, producten en bedrijfsvoering. 
Met de coodo’s voldoen we aan de groeiende vraag naar meer vrije, flexibele en mobiele recreatiemogelijkheden en concepten die hand in hand gaan met de innovatieve domotica oplossingen en een maatschappelijke duurzame footprint. 
Meer informatie: www.coodo.com of neem contact op met Unbound Live B.V. via [email protected]

Uw nieuws op de website

Heeft u interessant nieuws of een bijzonder verhaal? Laten het ons weten via [email protected] of via deze handige upload module. Denk hierbij bijvoorbeeld aan de lancering van een nieuw product, bedrijfsovername, de opening van uw nieuwe locatie, of wat te denken van het winnen van een award.