Bedrijfsnieuws

Carin van Berkel nieuwe Commercieel Directeur Toverland

Geplaatst op: 4 januari 2018

Carin van Berkel wordt de nieuwe Commercieel Directeur van Attractiepark Toverland. Per 12 maart 2018 geeft zij leiding aan de afdelingen marketing en sales. Zij zal onder meer verantwoordelijk zijn voor de bezoekersaantallen en -omzet en daarmee direct bijdragen aan de groeiambitie van Toverland. Met de komst van Carin van Berkel is het directieteam van Toverland weer compleet.

Commercieel Directeur van Attractiepark Toverland.

Carin van Berkel (53) heeft een uitgebreide achtergrond op het gebied van commercieel en algemeen management. Zo bekleedde ze tien jaar diverse directiefuncties binnen Holland Casino – waaronder die van directeur marketing – en was ze een aantal jaren commercieel directeur bij de Efteling. De afgelopen zes jaar heeft Carin gewerkt als manager Vrije Tijd bij de ANWB en heeft daar een succesvolle en winstgevende bedrijfsunit ontwikkeld. Deze biedt een inspirerende en uitnodigende mix op het gebied van vrije tijd. Maar liefst één miljoen ANWB-leden maken jaarlijks gebruik van dit ANWB-aanbod voor een dagje weg, avondje uit en nachtje weg. Carin gelooft dat het succes van deze ANWB-activiteit nog sterk kan groeien, zeker met het huidige enthousiaste team van twintig personen. “Dat maakt het ook niet makkelijk om dit team en de ANWB los te laten. Maar op de magische uitnodiging om samen met het team van Toverland te bouwen aan grootse en ambitieuze nieuwe ontwikkelingen kon ik alleen maar volmondig ja zeggen.”

Caroline Kortooms, Algemeen Directeur Toverland, geeft aan dat Carin hoog op het verlanglijstje van haar en haar broer Jean Gelissen, Algemeen Directeur Gelissen Group, stond: “Carin kent de branche als geen ander en beschikt bovenal over de voor ons cruciale eigenschappen moed, daadkracht, doorzettingsvermogen en inspirerend leiderschap. Vol passie en vertrouwen koersen wij samen met Carin door naar een nóg groter, nóg mooier en nóg magischer Toverland.”

Met de toevoeging van Carin bestaat het directieteam van Attractiepark Toverland uit vier personen: Caroline Kortooms (Algemeen Directeur), Paul Oomen (Technisch Directeur), Benny Steijvers (Operationeel Directeur) en Carin van Berkel (Commercieel Directeur).

Achtergrond Carin van Berkel
Carin van Berkel studeerde HBO Facility Management in Wageningen, rondde de MBA aan de Kingston University en NIMA-C succesvol af, volgde de Disney Academy voor hospitality en mag zich sinds 2009 Register Marketeer noemen. Ze komt uit de ondernemersfamilie ‘Van Berkel Groep’ en gelooft in de kracht van familiebedrijven. Carin is een echt familiemens met een grote Brabantse familie en een groot gezin. Haar persoonlijke drive is om met een team gasten blij te maken, te laten stralen, gastvrij te onthalen en een onvergetelijke dag te bezorgen.

Uw nieuws op de website

Heeft u interessant nieuws of een bijzonder verhaal? Laten het ons weten via [email protected] of via deze handige upload module. Denk hierbij bijvoorbeeld aan de lancering van een nieuw product, bedrijfsovername, de opening van uw nieuwe locatie, of wat te denken van het winnen van een award.