Bedrijfsnieuws

Bridge Leisure Parks kiest voor CampPlus privé sanitair units

Geplaatst op: 19 mei 2016

Bridge Leisure Group is sinds 2008 zeer actief op de Engelse vakantiepark markt. Ze bezitten en beheren nu 9 vakantieparken verspreid over heel Groot Brittannië en er komen steeds meer parken bij. De strategie is bij alle parken hetzelfde: een verouderde camping goedkoop aanschaffen en upgraden naar een 5 sterren niveau. Onderdeel van de upgrade is de introductie van privé sanitair.

Simon Williams, Commercial Director bij Bridge Leisure Parks: “Wij zijn overtuigd van de voordelen van privé sanitair en hebben voor dit jaar 16 CampPlus units besteld. De reacties van de gebruikers zijn erg positief en het aantal boekingen is indrukwekkend. We gaan volgend seizoen op onze andere parken ook privé sanitair installeren en het aantal units bij Trevella en Sand le Mere uitbreiden”

10 units zijn geplaatst bij Sand le Mere Holiday Park aan de oostkust, net boven Hull. 6 units staan op Trevella Holiday Park in Cornwall in het zuidwesten van Engeland. Naast de 16 units bij Bridge Leisure Parks heeft CampPlus nog 7 units geleverd aan 3 andere campings in Engeland.

Wietse Tjoelker, mede-eigenaar van CampPlus: “We zijn heel tevreden met onze verkopen in ons eerste jaar in Engeland. Het bewijst dat onze formule van hoge kwaliteit voor een redelijke prijs werkt.”

 

Uw nieuws op de website

Heeft u interessant nieuws of een bijzonder verhaal? Laten het ons weten via [email protected] of via deze handige upload module. Denk hierbij bijvoorbeeld aan de lancering van een nieuw product, bedrijfsovername, de opening van uw nieuwe locatie, of wat te denken van het winnen van een award.