BedrijfsnieuwsVerblijfsrecreatie

Bied uw gasten een glamping-cadeau aan herinneringen

Geplaatst op: 17 april 2020

Wilt u uw gasten glamping-cadeaubonnen aanbieden? Dan kan Outstanding Tent je misschien op weg helpen! Voor uw gasten is een glamping-cadeaukaart een zinvol geschenk voor hun geliefden. Geef ze een voucher voor een ontspannende glamping-ervaring (zodra de zaken weer ‘normaal’ zijn). Voor u is het misschien een manier om contact te houden met uw gasten en om uw eigen zaken en toerisme te stimuleren.

Outstanding Tent verloten 10 persoonlijk ontworpen cadeaubonnen onder alle deelnemende campings en glampings. De ontwerper zal speciaal voor jou een digitale cadeaukaart maken. Deze kaart heeft het uiterlijk van uw glamping en bevat uw contactgegevens en persoonlijke wensen. Om ervoor te zorgen dat alle deelnemers de mogelijkheid krijgen om cadeaubonnen aan hun gasten aan te bieden, zijn er ook gratis basissjablonen ontworpen. Dus zelfs als u niet wint, kunt u uw eigen personaliseren.

De winnende campings worden maandag 20 april bekend gemaakt. Houd dus de Facebook en Instagram van Outstanding Tent in de gaten.

Hoe doe ik mee?

Het enige wat u hoeft te doen is het formulier op de website van Oustanding tent in te vullen en u ontvangt een bevestigingsmail. De gratis sjablonen zijn ook te vinden in deze e-mail.

Uw nieuws op de website

Heeft u interessant nieuws of een bijzonder verhaal? Laten het ons weten via [email protected] of via deze handige upload module. Denk hierbij bijvoorbeeld aan de lancering van een nieuw product, bedrijfsovername, de opening van uw nieuwe locatie, of wat te denken van het winnen van een award.