Wesseling Waterbehandeling Technieken BV

Installatietechniek

Wie zijn wij
Wesseling zwembaden is de zwembadspecialist van het oosten, of het nu gaat om zwembadontwerp, aanleg of onderhoud. Wij zijn thuis in water. Wij zijn ook thuis in water als het gaat om sprayparken, zonne-energie, luchtbehandeling, advieswerk, warmtepompen en wellness technieken. Eigenlijk alles wat met een zwembad te maken heeft. Met ons jonge team van medewerkers zijn wij in staat om zeer snel te reageren op de wisselende vragen van onze opdrachtgevers. We kunnen meestal een passende oplossing aanbieden voor elk budget. Wij denken dus graag mee in een vroeg stadium van de ontwikkeling van uw plannen om de exploitatiekosten later in de hand te kunnen houden.

Wat doen we
Onze specialiteit is het uitdenken van installaties die voor beperkte aanschafkosten een zo hoog mogelijk rendement halen. Dit kan zowel door het plaatsen van uv lampen, ureumreductoren, zoutelectrolyse, warmteterugwinning op de luchtbehandelingskasten, frequentieomvormers en nog meer van deze besparende technieken. De kunst is om investering en exploitatiekosten in juiste balans te brengen. Ook de onderhoudskosten moeten in balans zijn. Dit doen wij door middel van monitoring van alle “draaiende delen”, zodat we een storing kunnen zien aan komen. Thuis in water kan dus geld besparen.

Referenties
We hebben een groot aantal tevreden opdrachtgevers. We kunnen ze niet allemaal noemen. Maar we zijn vooral actief in de recreatiemarkt en verblijfsmarkt. Roompot, Ardoer, Landall, Bilderberg, Molencaten, Beerze bulten, Thermen Bussloo, Thermen Soesterberg, een aantal gemeentebaden en zeer veel prive baden behoren tot onze klanten.