Green Care Professional

Facilitaire Dienstverlening

Werner & Mertz staat voor een circulaire toekomst en voor integrale, duurzame schoonmaak. Met ons Green Care Professional gamma in professionele schoonmaakproducten streven we ernaar om duurzame waarden te beschermen en verder te verankeren. Green Care Professional staat voor de circulariteit in de hele waardeketen, van grondstoffen tot verpakkingen. Veilig, doeltreffend en circulair: als eco-pionier denken we al meer dan 25 jaar aan de generaties na ons.

Green Care Professional voorziet producten, systemen, diensten en oplossingen voor de voorbehandeling, reiniging en het onderhoud in de volgende bedrijfsdomeinen: – Onderwijsinstellingen – Gezondheidszorg – Hotels, restaurants en cafés (horeca) – Industrie – Kantoren en commerciële ruimtes – Openbare kantoren – Overheidsinstellingen.

Naast onze innovatieve productontwikkelingen bieden wij elke klant een uitgebreide service op maat: – Producttraining & technische ondersteuning (bijv. handleidingen, technische informatiebladen, MSDS-bestanden, enz.) – Concepten op maat – Speciale knowhow – Hulp bij hygiënevraagstukken.

De Werner & Mertz groep bestaat al 150 jaar en is gevestigd in Duitsland (Mainz). In Europa zorgen onze 1.000 gepassioneerde medewerkers voor de beste producten en oplossingen die bijdragen aan het succes van onze klanten.

#jointhegreenside