Watergames & More

Watervoorzieningen

Wie zijn wij
Wij zijn Watergames & More en vinden water het mooist denkbare speelgoed! Ons doel is om zoveel mogelijk mensen op een zorgeloze, veilige en speelse manier te laten genieten van water. Van Spray Parks tot waterglijbanen: Watergames & More heeft een spannende waterattractie voor iedere locatie en ieder budget! Wij hechten veel waarde aan kwaliteit, veiligheid en duurzaamheid. U kunt bij ons dan ook rekenen op een veilige waterattractie die jarenlang meegaat. Onze kwaliteit vindt u ook terug in onze service: wij vinden het belangrijk om u zoveel mogelijk te ontzorgen – van ontwerp tot onderhoud. Daarbij verliezen wij nooit uw doelgroep uit het oog. Uiteindelijk wilt u immers natuurlijk vooral enthousiaste gasten!.

Wat doen we
Als specialist in waterspel, bieden wij een uitgebreid programma producten waarmee wij u kunnen helpen. Ons programma bestaat onder andere uit Spray Parks (interactieve waterspeelplaatsen), waterglijbanen, inflatables voor op natuurwater én voor in zwembaden, en fonteinen.
Totaaloplossing zijn voor ons ook geen enkel probleem. Wij hebben veel ervaring met maatwerk speelplaatsen, en met decoratie en thematisering. Heeft u een bepaald beeld voor ogen? Wij kunnen u ongetwijfeld nog veel beter helpen dan ons standaardprogramma doet vermoeden.

Referenties
Camping Julianahoeve
Bij Camping Julianahoeve in Renesse heeft Watergames & More in samenwerking met Jora Vision een prachtig gethematiseerd Spray Park gerealiseerd, met als ‘main attraction’ de geweldige Mega Soaker.

Camping de Boomgaard
Bij Camping de Boomgaard in Westkapelle heeft Watergames & More in het voorjaar van 2017 een gethematiseerde watttractie gerealiseerd, bestaande uit drie waterglijbanen en een Spray Park, geheel in het ‘boomgaard’ thema, met een knipoog naar Zeeuwse bouwstijlen.