VDS Crossmedia

Adviesbureau

VDS Crossmedia, Grafische vormgeving, DTP en webdesign in Emmen

Wij zijn VDS Crossmedia, grafisch vormgevers en webdesigners uit Emmen, Drenthe. We zijn vanuit het ontwerpen van drukwerk, zoals kranten en magazines verder gegroeid naar een crossmediaal bedrijf. Je kan bij ons niet meer alleen terecht voor magazines en kranten, maar ook voor grafische vormgeving van een complete huisstijl en website, maar ook voor promotiemateriaal zoals flyers en poster. Uiteraard doen we dat niet alleen. Dat doen we samen met jou, want alleen samen komen we tot de beste en meest effectieve oplossing.

Doordat wij onze expertise op het gebied van online en offline communicatie combineren, creëren we een sterke identiteit voor uw bedrijf. Wij werken voor bedrijven die trots zijn op wat ze doen en dit optimaal willen uitdragen. Daarnaast zit het bedenken, vormgeven en realiseren van uw reclame uiting in ons bloed. Of het nu gaat om een logo, een complete huisstijl, een mooi ontwerp voor uw drukwerk of een functionele en gebruiksvriendelijke responsive website: wij draaien er de hand niet voor om.

Wij luisteren goed naar jouw wensen en vatten deze samen in een herkenbare en verrassende stijl. De boodschap die je wilt vertellen aan jouw klant, zetten we om in een creatief visueel ontwerp. Het is onze passie om indrukwekkende ontwerpen te maken, waarmee wij de klant overdonderen! Maar ontwerpen doen we binnen heel veel divisies. Van een complete huisstijl tot een volledig magazine en van een advertentie tot een online banner. Jouw reclame uiting is bij ons in goede handen.

Wat wij voor u kunnen doen

Webdesign, Websites op maat, Grafisch ontwerp, Huisstijlen, Drukwerk, Kranten, Magazines, Promotiematerialen.

Referenties

Websites voor bijvoorbeeld Recreatief TotaalSunDisc Solar Systems, Kinderland Speeltoestellen, Judith’s Landleven en SealteQ. Maar ook magazines en kranten zoals Salland! recreatiekrant, Drenthe Magazine, Ondernemend Friesland en Oost-groninger Rijwiel 3 Daagse. Kijk voor ons portfolio en meer op onze website.