Uw Bed Professional

Inrichting

Wie is Uw Bed Professional
Uw Bed Professional – Compleet uitgerust. Uw Bed Professional is een sterk en dynamisch bedrijf dat sinds 2006 gespecialiseerd is in het ontwikkelen, produceren en verkopen van bedden en slaaptoebehoren voor de professionele markt. Met een directe lijn naar onze fabrikant kunnen wij volledig naar wens leveren. Uw Bed Professional heeft diverse bedden in het assortiment die speciaal ontwikkeld zijn voor professioneel gebruik. De bedden zijn in diverse kleuren, materialen en afmetingen verkrijgbaar. Maatwerk is bij ons geen uitzondering maar standaard. Met zoveel soorten klanten en wensen hoor je in deze tijd en markt flexibel te zijn. De bedden worden op uw behoeften afgestemd en niet andersom. De ruime keuze in combinatie met een eerlijk advies is wat onze klanten waarderen. Daarbij denken wij ook mee in hoe we voordeel kunnen behalen voor u als ondernemer.

Wat doen we
Wij leveren boxsprings, stapelbedden, divanbedden, vouwbedden, matrassen, matrasbeschermers, bedtextiel. Alles afgestemd op het intensieve gebruik in de recreatiemarkt. Veel van onze producten zijn dan ook ontwikkeld met het doel ze hufterproof aan te kunnen bieden. Ons bedrijf staat in Kaatsheuvel, waar wij u graag ontvangen in onze showroom. Hier of bij u op locatie adviseren wij onze klanten graag over het benodigde comfort, de kwaliteit, stylingsmogelijkheden, hygiëne, (brand)veiligheid en duurzaamheid. Wij gaan in gesprek met onze klanten om ons optimaal te kunnen verdiepen in hun gasten, want dat is toch waar het uiteindelijk om draait. Tevreden gasten, die een goede, comfortabele nachtrust hebben beleefd en die graag terugkeren als gast in uw hotel. Het bed is daarbij essentieel, want dat is waar uw gast de meeste tijd in doorbrengt.

Referenties
De klanten bevinden zich door de gehele Benelux, Duitsland en Frankrijk.Wij leveren direct aan hotels, bed & breakfasts, groepsaccommodaties en recreatieparken. Ook werken wij steeds vaker samen met projectinrichters en chaletbouwers om de eindklant met een totaalconcept voor de inrichting te kunnen bedienen.

Onze producten
Boxsprings, pocketveringmatrassen, koudschuimmatrassen, stapelbedden, divanbedden, vouwbedden, onderschuifbedden, dekbedden, kussens, dekbedovertrekken, lakens, badtextiel, moltons, matrasbeschermers, zorgbedden en zorgmatrassen

Onze voordelen
Professioneel assortiment, goede kwaliteit, breed assortiment, veilige producten, uitstekende service, snelle reactie, 30 jaar ervaring.