Palènpa

Speeltoestellen

Herbruikbare bouwpakketten voor huttenbouw

Palènpa biedt een unieke manier van hutten bouwen. Zonder te zagen en timmeren en met je handen als enige gereedschap bouwen kinderen prachtige hutten en torens waar ze heerlijk in kunnen spelen. De hutten zijn groot en sterk. Je kunt er in klimmen, doorheen kruipen en overheen lopen.

De hutten bestaan uit palen en panelen die aan elkaar worden verbonden met bouten en vleugelmoeren. Daardoor kunnen ze ook makkelijk uit elkaar worden gehaald zodat er weer opnieuw gebouwd kan worden. Zo kan hutten bouwen veel vaker in het activiteitenprogramma worden opgenomen. 

De hutten zijn ontworpen voor kinderen in de leeftijd van 4 tot en met 14 jaar. Zij bouwen onder de begeleiding van een volwassene of activiteitenbegeleider.

Vrij spel én eindeloos combineren

Als er eenmaal gebouwd is, ontstaat er vanzelf vrij spel. De kinderen verzinnen en beleven hun eigen avonturen.  

Tegelijkertijd zijn de hutten ook goed te combineren met allerlei thema’s (van ridders tot rangers), aanvullende materialen als verkleedkleren, vlaggen, kussens & kleden en camouflagenetten. Of de hutten en torens worden de arena voor battles met nerfguns, waterpistolen of lasergames. Zelfs als decorstuk in theatervoorstellingen is Palènpa in te zetten. 

Verschillende toepassingen

De bouwpakketten van Palènpa worden veel ingezet als onderdeel van animatieprogramma’s op campings en vakantieparken. Het wordt zowel gratis als tegen bijbetaling aangeboden.

Op eventlocaties vormt Palènpa een propositie op zichzelf. Kinderfeestjes, schoolreisjes en teambuilding worden gebaseerd op huttenbouw. Dat gebeurt ook in ons eigen Palènpa Park.

AVONTUREN BOUW JE MET PALÈNPA