Kruidenier Recreatiebedrijfsmakelaardij en taxaties

Makelaardij

Ondernemer Henk-Jan Kruidenier is na ruim 12 jaar ervaring als gespecialiseerde makelaar en taxateur in de Leisure zijn eigen bedrijf gestart. Naast taxatiediensten die voldoen aan de hoogste internationale standaarden ligt onze focus op onderscheidend vermogen in kwalitatief goede dienstverlening: Samenwerking en het beste advies met oog op de hoogste tevredenheidswaardering van onze klanten. U bent onze beste ambassadeur wanneer u tevreden bent over onze dienstverlening en advies voorafgaand, tijdens en na de verkoop of waardering van uw bedrijf, Dit geldt ook voor de advisering rondom taxatievraagstukken. Behalve ‘the deal’ gaat het ons vooral ook om ‘the feel’.

Naast permanente educatie om te kunnen blijven voldoen aan de hoogste standaarden investeren we in automatisering om ons werk efficiënt in te richten en betaalbaar te maken en te houden voor u als ondernemer. Als NVM business lid beschikt ons kantoor over de juiste juridische- en marketing-tools en besteden we veel aandacht aan verzamelen van data en onderhouden van contacten met collega adviseurs in de branche. Wij geloven sterk in samenwerking met u en collega specialisten om u bij complexe vraagstukken rondom verkoop van uw bedrijf te adviseren. Naast investeren in automatisering en onderhouden van specialistische kennis investeren we in jong talent en zijn we leerbedrijf voor studenten in de vastgoedbranche.

In de makelaardij binnen de dag- en verblijfsrecreatie is kennis van de markt door bemiddeling bij transacties van wezenlijk belang voor een goede schatting van marktwaarde van exploitatie gebonden vastgoed. Specialisatie in de nichemarkt van Leisure vraagt ook om duidelijke keuzes om onafhankelijk actief te blijven in dit marktsegment. Bij die keuze laten we ons leiden door focus op continuïteit, tevredenheid en het onderhouden van langdurige zakelijke relaties door persoonlijk contact.

Bent u eigenaar, huurder of exploitant van bedrijfsmatig vastgoed in de Leisure en heeft u (een) vastgoed belang(en) in een van de volgende activiteiten dan zijn wij u graag van dienst bij de aan- of verkoop, taxatie van activa, grond- en erfpachtrechten, bij bedrijfsoverdracht of overname, (her-) ontwikkeling, onteigening of wettelijke en gerechtelijke taxaties.

Makelaardij en taxaties voor dag- en verblijfsrecreatie

Dag- en verblijfsrecreatie (campings, bungalowparken, jachthavens, sport- en wellness bedrijven, golfbanen, dierentuinen, attractieparken, indoor speelhallen, groepsaccommodaties en andere vormen van recreatie of Leisure bedrijven) en aanverwante of ondergeschikte horeca en detailhandel vormen onze clientèle.

Ook benieuwd naar een onderscheidende, professionele en persoonlijke aanpak? Wij zijn benieuwd naar uw wensen en komen graag tot een samenwerking met resultaat én tevredenheid.

Bekijk nu onze website en referenties op kruidenier.nu en neem contact met ons op voor een kennismaking!