Kitchen at Work

Inrichting

Met een achtergrond in horecakeukens en een passie voor inrichting is Kitchen at Work ontstaan. De reis begon bij professionele keukens en we kwamen gaandeweg bij de voorgemonteerde keukens uit. Het assortiment werd al vrij snel vergezeld van mobiele keukens, afsluitbare keukens en projectkeukens voor de B2B markt. Ook voor tijdelijk gebruik zochten wij naar mogelijkheden en die vonden wij in de verhuur van keukens.

Onze keukens vinden hun weg naar onder andere woningprojecten, de zorgsector, recreatie-accommodaties, tijdelijke woningen, kantoren, hotels, kantines en bed and breakfast.

Op maat gemaakte keukens zijn bij ons niet aan de orde, want wij bieden een breed assortiment kasten in diverse afmetingen. We leveren met standaardproducten maatwerk, gunstig qua kosten én levertijd.

Voor het plaatsen van keukens werken we enkel samen met een vaste poule aan vakbekwame monteurs. Met hun keukenkennis -en kunde zorgen zij keer op keer voor een tevreden klant.

We kiezen bewust voor een platte organisatie met korte lijnen en duidelijke afspraken.

Om een goede samenwerking en een positief eindresultaat te waarborgen, heeft u één aanspreekpunt tijdens het aankoop- en plaatsingstraject.

Een goede keuken heeft ook gedegen apparatuur nodig. Die leveren wij ook! Zo kunnen wij professionele (horeca-)apparaten inbouwen. Dit soort apparatuur is in de meeste gevallen efficiënter en heeft bovendien een langere levensduur dan conventionele apparaten. Ideaal voor intensief gebruik. Wij zijn altijd op zoek naar de laatste trends op keukengebied en spelen hier graag op in.