Huck Torimex BV

Speeltoestellen

Huck Torimex – Speeltoestellen, klimtunnels en bruggen van ontwerp tot en met realisatie

Nettenfabriek

Van origine is Huck Torimex BV een nettenfabriek. Nog steeds vormt de productie van netwerk een groot deel van onze activiteiten. Ons bedrijf neemt daar een vooraanstaande positie in op de Nederlandse markt. Naast een eigen productie van polypropyleen multifilament netwerk, verwerken we letterlijk alle materialen welke uit textiel netwerk gemaakt worden. Ook hebben we uitgebreide mogelijkheden in staalkabel netten en netten voor antivandalisme toepassingen. Sportnetten, valbeveiligingsnetten in de bouw, vogelnetten, bouw van complete volieres en dierenverblijven en netten voor industriële toepassing.

Speeltoestellen

Huck Torimex BV biedt een breed scala aan speeltoestellen. In aanvulling op de standaardtoestellen van haar partner bedrijf Huck Seiltechnik en het Hally Gally programma, is de grote kracht van Huck Torimex om speeltoestellen van ontwerp tot en met eindoplevering te realiseren. Vanuit haar grote expertise levert het bedrijf zeer bijzondere producten, het Huck Vogelnest en spectaculaire netbruggen en tunnels, die als maatwerk kunnen worden gefabriceerd, uiteraard conform de EN 1176 normering en geleverd met TUV certificaat.

Vogelnest

Iets bijzonders is het originele Huck vogelnest. Dit bestaat uit een met touw beslagen stalen ring waarin een vlechtwerk van kunststof schakels is gemonteerd. Geen kopie evenaarde de kwaliteit. Reeds duizenden werden ervan verkocht.

Pyramides en bruggen

Een veel verkochte serie toestellen zijn bijvoorbeeld de klimpyramides. Hierbij bestaat tegenwoordig de mogelijkheid om te monteren zonder betonfundering maar met ingraafankers. Als materiaal wordt hercules touw gebruikt, staalkabel omwikkeld met polyester touw, hetgeen slechts met extreem geweld te vernielen is. Dit eigen product is het resultaat van jarenlange ervaring en ontwikkeling. Het vormt tevens de basis voor de netbruggen. Netbruggen kunnen in talloze variaties en voorzien van allerlei soorten toegangstrappen worden geleverd. Meestal betreft het hier maatwerk, compleet met constructeursberekening en funderingsadvies. De bruggen van Huck Torimex vind je binnen en buiten, in speeltuinen, recreatieparken of in openbare ruimte. Er zijn ontwerpen als jungle-brug ( V-brug), bruggen met houten loopvlakken, tunnelbruggen enz. Bij maatwerk biedt het bedrijf ook de gehele certificering aan.