EGO Power+

Gereedschap, Machines, Onderhoud

EGO is in 2012 als eerste van start gegaan in de Verenigde Staten. Al vrij snel na de introductie groeide het uit tot het een toonaangevend accu merk, door in vele testen als beste te eindigen (#1 rated). In 2014 is EGO geïntroduceerd in Europa en werd al snel marktleider als het gaat om technologische ontwikkeling.

EGO produceert en ontwikkelt een uitgebalanceerd assortiment aan accutuinmachines en legt de focus op innovatie. Het assortiment is breed en diep, van grasmaaiers, grastrimmers en heggenscharen tot bladblazers en kettingzagen. Het unieke 56V ARC Lithium accuplatform levert de grootste energiecapaciteit in een handgedragen accu, wat je de kracht geeft om brandstof aangedreven tuinmachines te overtreffen.

ONZE MISSIE EN VISIE

  • OntwikkelingDe tuinmachines in ons assortiment bieden zodanig technologische voorsprong dat zelfs de zwaarste klussen makkelijk kunnen worden uitgevoerd.
  • InnovatieDe focus ligt voortdurend op innovatie en wordt kracht bijgezet door een getalenteerd team van 400 hooggekwalificeerde ingenieurs.
  • BeschermingSchoner, stiller en veiliger werken dan brandstof aangedreven tuinmachines, dankzij de 56V ARC Lithium accu. EGO biedt duurzaam geproduceerde tuinmachines met de beste prestaties.
  • UitwisselbaarDe toonaangevende 56V ARC Lithium accu is uitwisselbaar met alle tuinmachines in het assortiment, zelfs met het EGO Power+ Professional-X assortiment.
  • Challenge 2025EGO draagt haar steentje bij aan het verbeteren van het milieu door technologische nadruk te leggen op het belang van milieuvriendelijke oplossingen. Ons doel is dat accugebruik binnen 5 jaar de belangrijkste energiebron is bij het gebruik van tuinmachine
  • GarantieBij EGO zijn we trots dat we duurzame en betrouwbare tuinmachines produceren met de kracht van brandstof aangedreven tuinmachines. Tevens bieden we toonaangevende garantie tot wel 5 jaar, alsook een 30 dagen niet goed geld terug garantie (zie voorwaarden)

ONZE TECHNOLOGIE

Ons team van experts heeft een ware revolutie veroorzaakt in de technologie van een accu door optimale kracht en prestaties te leveren voor tuinmachines. De 56V ARC Lithium accu is een sterk staaltje technologie die elke andere accu overtreft, zowel mechanisch, chemisch als elektrisch. En onze innovatie stopt niet bij accu’s alleen…

EGO technologie >

ONZE GESCHIEDENIS

In 2014 was het doel van EGO om schone, stille en veilige accu tuinmachines op de markt te brengen. En al snel werden we marktleider op het gebied van accuprestaties.

MILIEU-ETHIEK

Een schoner, stiller en veiliger milieu heeft onze prioriteit. We zijn voortdurend op zoek naar betere oplossingen voor een beter klimaat en schone oplossingen voor onze productiefaciliteiten.

KWALITEIT

Als een volwassen toonaangevend bedrijf en onderdeel van de Chervon Group bieden we hoge kwaliteit producten en een uitstekende service.