Concept Plus! BV

Marketing & communicatie

Concept Plus! verzorgt als uitgever crossmedia concepten met een toegevoegde waarde

Als uitgever behoort het vervaardigen van o.a. magazines, kranten, personeelsbladen en brochures tot onze dagelijkse werkzaamheden. Maar het medialandschap verandert en consumenten nemen geen genoegen meer met één hapklare reclameboodschap. Daarom zorgen wij dat uw print uiting altijd een sterke koppeling heeft met online media. Dat doen wij onder andere door het vervaardigen van websites maar ook door het opzetten van reclamecampagnes op sociale media. Concept Plus! weet waar de kracht van elk medium zit én hoe jij deze krachten kunt bundelen om jouw boodschap gericht over te brengen op jouw doelgroep.

Als bedrijf, stichting, vereniging of evenementenorganisatie wil je graag communiceren met jouw publiek. Dat kunnen huidige leden, klanten of medewerkers zijn maar je kunt ook als doelstelling hebben om je naamsbekendheid te vergroten onder een nieuwe doelgroep.

Wie je ook wilt bereiken: wij zorgen voor de totstandkoming ervan. Als uitgever ligt onze basis bij het realiseren van geprinte media als magazines, kranten, personeelsbladen en brochures. Daarnaast hebben we bij Concept Plus! de experts in huis om jouw boodschap op een crossmediale manier over te brengen. Elk medium heeft zijn eigen specifieke eigenschappen waarmee het zichzelf onderscheidt van andere media.

Door onze crossmediale mix van print media, websites en social media in te zetten doet elk medium waar het goed in is. Wij zetten niet de zender maar de ontvanger centraal en zorgen dat jouw reclameboodschap doeltreffend jouw gewenste publiek bereikt.