CampSolutions

Tenten, Glamping, Chalets

Sinds onze oprichting in 2008 heeft CampSolutions een vooraanstaande positie ingenomen als expert in het creëren van belevenisrijke tijdelijke campings en het ontwikkelen en verkopen van comfortabele glamping- en safaritenten. 

Ons verhaal begon met een passie voor het buitenleven en een visie om mensen de ultieme outdoorervaring te bieden. 

Vandaag de dag heeft die passie ons gebracht waar we nu staan: een toegewijd en divers team dat samen met meerdere gewaardeerde partners werkt aan het realiseren van de meest optimale ervaring voor onze klanten en gebruikers. 

Bij CampSolutions bent u dus aan het juiste adres voor dé Glamping-beleving in de breedste zin van het woord. 

U kunt bij CampSolutions ook terecht voor losse onderdelen voor uw glamping- of safaritent. Kwaliteit is een kernwaarde die diep verankerd zit in alles wat we doen. Iedere tent die wij produceren beschikt over een stevig houten frame van Europees vuren- en/of grenenhout in combinatie met een doek van Ten Cate Outdoor Fabrics.  

Mocht het zo zijn dat een onderdeel van uw tent aan vervanging toe is, kunnen wij dit onderdeel eenvoudig vervangen. 

Hierin is CampSolutions uniek en draagt CampSolutions bij aan verduurzaming en kostenbesparing voor u als klant! Met onze toewijding aan kwaliteit, service en innovatie blijven we streven naar het overtreffen van de verwachtingen van onze klanten, waar ter wereld ze zich ook bevinden. 

Want bij CampSolutions gaat het niet alleen om het bieden van accommodatie – het gaat om het optimaliseren van de ultieme glamping beleving!