C.A.T. Control Systems B.V.

Installatietechniek

Wie zijn wij
C.A.T. Control Systems heeft zich ontwikkeld tot een betrouwbare specialist in de toegangscontrole wereld en weet zich in de markt te onderscheiden door flexibiliteit, vakkundigheid, bereikbaarheid, en snelle en kwalitatief goede installaties voor een betaalbaar tarief. Onze kracht en toegevoegde waarde liggen in de combinatie van hardware en zelf ontworpen en geschreven software. Hiermee kunnen we de toegang voor onze klanten op maat personaliseren en automatiseren. Het is daardoor mogelijk om de toegang tot uw terrein, gebouw of parkeergarage centraal te regelen en op afstand te besturen. De toegangscontrole is op ieder terrein verschillend. De specialisten van C.A.T. adviseren u graag welk systeem voor u de juiste is, rekening houdend met uw wensen en het gestelde budget.

Wat doen we
C.A.T. Control Systems verzorgt de hard- en software voor toegangsautomatisering systemen. Hierdoor wordt uitsluitend toegang verleend aan mensen of voertuigen, die daarvoor exclusief toestemming hebben. Mensen met een toegangspas, voertuigen met een RFID-tag of voertuigen waarvan het kenteken bij de centrale computer bekend is. Met dezelfde toegangspas kunnen uw klanten ook betalen voor diverse voorzieningen zoals stroom, water en gas, maar ook voor douchen, gebruik maken van het toilet en bijvoorbeeld wasmachines en drogers. Wij ontwerpen onze eigen systemen en schrijven onze eigen software. Hierdoor kunnen wij voor elke klant perfecte en op maat gemaakte toegangscontrole, beheer, betaalsystemen leveren.

Referenties
Camping de Kleine Wolf in Ommen, Overijssel
Slagboominstallaties, Toegangscontrole, CAT Access beheersoftware, Tourniquets, CAT Card betaal/toegangskaarten, uitgiftestations, polsbandjes en software koppeling met reserveringsysteem.

Vrijetijdspark de Beerze Bulten in Beerze, Overijssel
Slagboominstallaties, toegangscontrole, kentekenherkenning, betaald parkeren met betaalkiosken, CAT Card betaal/toegangskaarten, barcodepassen, muntproevers Uitgiftestations, Camerabewaking, wasmachines/drogers, tourniquets, opwaardeerautomaten, pasfoto module en software koppeling met reserveringsysteem.

Camping Duinoord in Ameland-Nes, Friesland
Slagboominstallaties, toegangscontrole, CAT Card betaal/toegangskaarten, muntproevers, Betaald parkeren met betaalkiosken, wasmachines/drogers, Opwaardeerautomaat, uitgiftestations, bereikbaarheid systeem (intercoms), software koppeling met reserveringsysteem.