Booking Experts

Automatisering

Booking Experts heeft zich de afgelopen jaren bewezen als het  #1 platform voor de recreatiebranche. Zij staan voor innovatie en automatisering en helpen ondernemers in de verblijfsrecreatie hierbij met hun producten: BEX PMS, BEX CMS en Marketing.

BEX PMS

Het BEX PMS is complete en geavanceerde reserveringssoftware. Je beheert hiermee alle backoffice processen zoals boekingen en eigenarenafrekeningen, beschikt over een (realtime) koppeling met OTA’s, en krijgt inzicht in je onderneming dankzij de statistieken.

BEX CMS

Het BEX CMS is een content management system ontworpen voor de recreatiebranche. Wanneer je kiest voor BEX CMS ontvang je een conversiegerichte website in je eigen huisstijl. Het CMS is eenvoudig te beheren en bovendien makkelijk te vertalen middels de vertaalmodule.

Marketing

Booking Boosters is de marketingtak van Booking Experts. Zij verzorgen de online marketing voor talloze vakantieparken en campings in binnen- en buitenland en hebben hierdoor een duidelijk overzicht over de boekingstrends binnen de markt. Zij sturen hun campagnes op data en focussen zich op SEO content, Affiliate Marketing, Social Advertising en SEA.