Productnieuws

Augmented Climbing: spectaculair klimconcept voor de vrijetijdsbranche

Geplaatst op: 8 juli 2018 Geschreven door Walter Jonker, www.pretwerk.nl

Op zoek naar een actief en vernieuwend vrijetijdsconcept? Check dan de mogelijkheden van een zgn. “augmented reality climbing wall” (AC). Dit is een compacte klimwand waarop met behulp van augmented reality technieken spellen worden geprojecteerd. Intelligente software herkent menselijke bewegingen en reageert daarop. Op deze wijze ontstaat een interactief bewegingsspel. Het totale concept bestaat uit een klimwand (3 x 4m), valmat en een spelprojector. Er is een keuze uit diverse interactieve games die zowel alleen of met z’n tweeën (multi-player) gespeeld kunnen worden. Bovendien kan iedereen ook nog zijn eigen moeilijkheidsgraad bepalen. Naar wens kan het systeem door het publiek zelf bediend worden. En ook een “pay per turn” module is beschikbaar. Een AC klimwand neemt maar weinig ruimte in beslag en de investering is overzichtelijk. Hou er rekening mee dat de AC klimwand aan een bestaande constructie gemonteerd kan worden. Is dat niet mogelijk of wenselijk, dan bestaat er ook de optie voor een vrijstaande configuratie. Met enige technische handigheid kan dit product overigens ook als zelfbouwpakket, in eigen beheer worden gemonteerd. Dat scheelt uiteraard in de kosten.

De eerste AC klimwand in Nederland werd geleverd december 2017 aan family entertainment center ZERO55 (Enschede)
Liever een referentieproject in het zuiden? Check dan de augmented climbing wall van trampolinepark Mega Bounce in België (Antwerpen)

Meer informatie over
augmented climbing walls:
Klimwandspecialist
[email protected]
www.klimwandspecialist.nl
+31 43 450 6004

Uw nieuws op de website

Heeft u interessant nieuws of een bijzonder verhaal? Laten het ons weten via [email protected] of via deze handige upload module. Denk hierbij bijvoorbeeld aan de lancering van een nieuw product, bedrijfsovername, de opening van uw nieuwe locatie, of wat te denken van het winnen van een award.