Uit Recreatief Totaal

AQUARUNNER IS MEER DAN ALLEEN EEN WETBELT!

Geplaatst op: 2 maart 2020

VINKEL -Aquarunner timmert hard aan de weg. In de loop van de jaren is het assortiment voor de sportieve, recreatieve, beginnende en wedstrijdzwemmer erg uitgebreid. “Onze kracht is meedenken én maatwerk  leveren.”, zegt mede-eigenaar Geert van den Oever. Alle artikelen en mogelijkheden zijn nu samengevat in een 126 pagina’s dikke catalogus.

Aquarunner heeft de sport aqua- jogging in Nederland mede populair gemaakt, “Maar dat staat niet meer in verhouding met wat Aquarunner nu is”, Ons assortiment is veel groter dan alleen aquajoggingartikelen. “We hebben nu bijvoorbeeld een breed scala artikelen voor recreatief zwemmen, ruime keuze in terrasmeubilair, onderhouds- en wellness producten . Daarnaast leveren wij een complete pakket voor kleedruimtes, waaronder bijvoorbeeld onze eigen kledinghaak. Kortom wij bieden alles aan voor in en rondom het zwembad.”

Maatwerk

Door in te springen op de wensen van hun klanten is de markt snel gegroeid. “Ons assortiment mag dan veelzijdig zijn maar  is nooit compleet. Onze doelgroep blijft specifieke wensen hebben. Maatwerk hoort dan ook bij ons.” In het eigen productiebedrijf wordt met de eigen CNC-snijmachine vele foam- en zeilproducten geheel op maat gemaakt. “Door mee te denken met de klant, onze eigen creativiteit en de jarenlange ervaring weten wij op die manier unieke producten te creëren. Bovendien kunnen we alles ook voorzien van eigen logo of mascotte. Ook bij kleine oplages is er een passende oplossing mogelijk! Naast pregen, kunnen we ook met laser techniek uw logo of tekst op 1 of meerdere producten plaatsen!  Alle wensen proberen we op die manier om te zetten tot materialen op maat.” 

Flexibiliteit

 “We zijn een klein en  betrokken team. Door onze flexibele werkhouding en onze servicegerichtheid kunnen wij ook snel handelen bij iedere vraag. Daarin schuilt de kracht van Aquarunner !”

Catalogus

Om goed inzichtelijk te maken wat Aquarunner allemaal voor u kan betekenen is de afgelopen maanden hard gewerkt aan een catalogus met daarin meer dan 2000 artikelen en daarnaast een beschrijving van alles wat Aquarunner te bieden heeft. 

Via www.aquarunner.nl is de catalogus online te bekijken en
zou u graag een catalogus ontvangen stuur dan een mail naar [email protected] of bel 085-2104440

Uw nieuws op de website

Heeft u interessant nieuws of een bijzonder verhaal? Laten het ons weten via [email protected] of via deze handige upload module. Denk hierbij bijvoorbeeld aan de lancering van een nieuw product, bedrijfsovername, de opening van uw nieuwe locatie, of wat te denken van het winnen van een award.