Bedrijfsnieuws

Active Bowling Products presenteert FunBowl

Geplaatst op: 16 december 2015

FunBowl is Hot!

FunBow  is trendsetter in het leveren van  bowlingconcepten op maat. Waar voorheen de afmetingen van een gebouw werden aangepast op maten van een bowlingbaan, is het nu mogelijk de bowlingbaan aan te passen aan de ruimte in het gebouw. Het FunBowl concept is begin 2015 gelanceerd en heeft bij zes (uiteenlopende) ondernemingen bowling entertainment gerealiseerd.

De doelgroepen voor de FunBowl bowlingbanen zijn zeer divers, in 2015 is o.a. bij een leisure centrum, kinderspeelparadijs, amusementshal, vakantiepark en grandcafé bowlingbeleving gecreëerd. Funbowl is voor alle leeftijden en een activiteit voor het hele gezin! Kinderen vanaf 4 jaar tot opa en oma van 80 kunnen zich goed vermaken op de FunBowl. De grote LED schermen en de diverse toepasbare ledverlichting concepten geven bowlen een compleet nieuwe dimensie. De FunBowl installatie is leverbaar met diverse opties en uit te voeren met muntinworp en/of tijdschakelaar.

Door de geringe benodigde m² en de relatief lage begininvestering is FunBowl commercieel gezien zeer interessant voor tal van ondernemingen. Wilt u ook uw bedrijf aantrekkelijker maken en spelenderwijs de omzet verhogen? Bekijk op www.funbowl.nl wat FunBowl voor uw onderneming kan betekenen.

Uw nieuws op de website

Heeft u interessant nieuws of een bijzonder verhaal? Laten het ons weten via [email protected] of via deze handige upload module. Denk hierbij bijvoorbeeld aan de lancering van een nieuw product, bedrijfsovername, de opening van uw nieuwe locatie, of wat te denken van het winnen van een award.