Laden Evenementen

« Alle Evenementen

  • Dit evenement is voorbij.

Leisure in Business Online

Elke donderdagmiddag tussen 26 november en 17 december 2020 staat in het teken van Leisure in Business – hét kennisevent voor de recreatieondernemer van de toekomst. Het programma wordt verzorgd door verschillende inspirerende topsprekers en partners. Meld je GRATIS aan voor alle online sessies die jou interessant lijken!

Hét kennisevent voor recreatieondernemers

In verband met het Coronavirus vindt Leisure in Business dit jaar voor het eerst volledig online plaats! Bovendien beslaat het event niet één dag, maar staan maar liefst vier middagen volledig in het teken van Leisure in Business!

Programma
Dit jaar helaas geen spectaculaire locatie, maar wél een boordevol en inspirerend programma! Zoals je van ons gewend bent wordt Leisure in Business verzorgd door diverse inspirerende topsprekers die je zullen voorzien van handvatten, praktijkvoorbeelden en tips & tricks over actuele onderwerpen. Ook zullen onze partners interessante sessies verzorgen. Hierbij hoef je niet te kiezen! Alle sessies vinden verspreid over vier kennismiddagen plaats, waardoor je elke sessie kunt bijwonen. En dat alles vanaf je eigen computer!

26 november 2020 @ 14:00 16:00

Gratis

Stratech

0534804080

https://www.stratech.nl/