v.d. Bijl & Heierman Maurik inrichting terrein

v.d. Bijl & Heierman b.v.

Het in Opheusden gevestigde v.d. Bijl & Heierman b.v. is van oorsprong een hoveniersbedrijf dat in de afgelopen (ruim) 30 jaar is uitgegroeid tot zakelijke partner voor de inrichting van de buitenruimte. Ruim een jaar geleden is VDBH west opgericht, een zusteronderneming in Stolwijk.

Dankzij deze vestiging kunnen er op een efficiënte manier werkzaamheden in een groter gedeelte van Nederland worden uitgevoerd. v.d. Bijl & Heierman b.v. is actief in de groene en grijze sector. Dit houdt in dat ze alles verzorgt op het gebied van groenvoorziening, maar ook op het gebied van infrastructuur. Denk hierbij aan het bouw- en woonrijp maken van percelen. Naast bedrijven en (semi) overheden zijn ook scholen, openbare instellingen, waterschappen, zorgcentra, aannemingsbedrijven en bungalowparken opdrachtgevers van v.d. Bijl & Heierman b.v.

v.d. Bijl & Heierman Eiland van Maurik
Eiland van Maurik

Dankzij het uitgebreide machinepark, de vakbekwame medewerkers en de kennis en creativiteit die het bedrijf in huis heeft, is het mogelijk om als opdrachtgever de verantwoordelijkheid voor een totaaloplossing bij één partner (namelijk v.d. Bijl & Heierman b.v.) neer te leggen.

Om de kwaliteit die we leveren te waarborgen zijn we gecertificeerd op een groot aantal gebieden, zoals ISO 9001, ISO 14001, VCA**, Groenkeur, PSO Prestatieladder trede 3 en CO2 Prestatieladder niveau 5. De verschillende disciplines die v.d. Bijl & Heierman b.v. uitvoert zijn onder andere advies & ontwerp, aanleg, onderhoud, groenvoorziening, grondwerk, onder- en bovengrondse infra, dak- en gevelbegroening, bermverharding, gladheidsbestrijding.

Kijk voor meer informatie op www.vdbh.nl of vraag naar de mogelijkheden door te bellen naar 0488-443093.

Deel dit bedrijf op

v.d. Bijl & Heierman b.v.

Lakemondsestraat 13b
4043 JC Opheusden
Tel. 0488-443093
Website

Uw bedrijf ook in de bedrijvenindex?

Via deze newsfeed van Recreatief Totaal kunt u nu ook zelf rechtstreeks uw nieuws, bedrijf of evenement bij ons aanmelden.