Roomplus® Privé sanitair

Het rendement van privé
​​​​​​​sanitair op de camping

Extra omzet afgezet tegen de koste​​​​​​​n

Wat is het rendement van sanitair units en dus privé-badkamers op de camping? Daarover zijn de ideeën de laatste tijd snel veranderd. Wie zich het beste aanpast, onderscheidt zich positief. De ontwikkeling van privé-sanitair voor campings is een mooi voorbeeld van zo’n aanpassing. Er waren voordien wel al campings die privé-sanitair aanboden als onderdeel van de ‘glamping’-trend. Maar wat een luxe was, werd een basisbehoefte. Klanten willen nu hun eigen, schone en veilige sanitair. Dit betekent dat privé-sanitair nu kansen biedt aan campingeigenaren. Maar is het ook op lagere termijn de investering waard? Steeds meer campings vinden van wel.

Outdoor Bathrooms
Individuele sanitair units

Een eigen privé sanitair unit op de camping maakt je gasten blij. I.v.m. privacy en hygiëne worden kampeerders blij van sanitair wat zij niet hoeven delen met onbekenden. Zij betalen graag wat extra voor de luxe van een eigen privé-douche unit met toilet en wastafel, direct naast de tent, caravan of camper. Dit maakt het interessant voor camping-exploitanten om te investeren in individuele sanitair units voor elke plek. Wil jij ook sanitair units voor je camping kopen? Kijk dan in ieder geval naar Outdoor Bathrooms van Roomplus. Wij bieden je een uitstekende prijs/kwaliteitverhouding met veel voordelen, zeker op de lange termijn.

Deel dit bedrijf op

Roomplus® Privé sanitair

Kapweg 12
3774 RD Kootwijkerbroek
Tel. 085 - 3032 688
Website

Uw bedrijf ook in de bedrijvenindex?

Via deze newsfeed van Recreatief Totaal kunt u nu ook zelf rechtstreeks uw nieuws, bedrijf of evenement bij ons aanmelden.