Miele Professional - Wassaparatuur voor de recreatie

Miele Professional

Wie zijn wij
Al meer dan 90 jaar bouwen professioneel ingezette producten mee aan het succes van Miele & Cie. KG. Miele begon ooit met de ontwikkeling van grote wasmachines, later kwamen daar bedrijfsafwasautomaten bij, en sinds de jaren 60 ook medische producten. Sinds het jaar 2000 heeft Miele Professional zich ontwikkeld van fabrikant van producten tot systeemaanbieder voor professionele oplossingen.

Wat doen we
Miele wasserijapparatuur is de perfecte oplossing voor een snelle en zorgvuldige behandeling van wasgoed op campings, jachthavens en recreatieparken. De apparaten kunnen snel worden geïnstalleerd en zijn heel eenvoudige te bedienen via een gebruiksvriendelijke display. Dankzij de korte doorlooptijden van de was en droogprogramma’s kunnen ze uiterst frequent worden gebruikt. Via een (extern) betaalsysteem kan het gebruik nauwkeurig en betrouwbaar worden afgerekend. Wasmachines en drogers van Miele staan ook bij uw gasten bekend als producten van een hoogwaardige kwaliteit. Miele is leverancier van Xandrion en sponsor van Recron.

De kwaliteit van Miele Professional
Kwaliteit waarop men kan vertrouwen. Apparaten van Miele Professional worden ontwikkeld door de ingenieurs van Miele en de zorgvuldig geselecteerde onderdelen worden overwegend in onze eigen fabrieken in Duitsland en Europa gemaakt. Duitse engineering betekent voor ons vooral dat we de details uiterst serieus nemen. Zelfs voor kleine verbeteringen doen we grote inspanningen. Zo kunnen we, zoals geen ander in deze bedrijfstak, een lange levensduur van onze producten en 100% kwaliteit garanderen, in alles wat we doen.

Referenties
De Boshoek, Voorthuizen. Witterzomer, Assen. Beerze Bulten, Beerze. It Wiid, Eernewoude. Camping Bakkum, Bakkum. Geversduin, Schoorl. De Zanding, Otterlo. De Heigraaf, Woudenberg. Schoolzicht, Aagtekerke. Ginsterveld, Burgh Haamstede.

Deel dit bedrijf op

Miele Professional

De Limiet 2
4131 NR  Vianen
Tel. 0347 - 378 884
Website

Uw bedrijf ook in de bedrijvenindex?

Via deze newsfeed van Recreatief Totaal kunt u nu ook zelf rechtstreeks uw nieuws, bedrijf of evenement bij ons aanmelden.