Kinderland Speeltoestellen - Robinia - natuurlijk spelen

Kinderland Speeltoestellen

Wie zijn wij
Kinderland Speeltoestellen BV is een bedrijf dat zich heeft gespecialiseerd in het ontwerpen en leveren van speelplekken met een natuurlijk karakter. Door gebruik te maken van landschappelijke kenmerken en aanwezige natuurlijke materialen, ontstaan er uitdagende speellandschappen. Voor de inrichting van een dergelijke speelruimte maken wij gebruik van Robinia speeltoestellen, die naar wens ook op maat kunnen worden gemaakt. Indien u op zoek bent naar kwalitatief goede, duurzame en uitdagende speeltoestellen ben u bij ons aan het juiste adres. Graag geven wij een toelichting op ons assortiment en de mogelijkheden.

Wat doen we
Door onze jarenlange ervaring kunnen wij u optimaal van dienst zijn bij het leveren en ontwerpen van een enkel speeltoestel tot aan totaalconcepten. Naast gemeenten, speeltuinen en scholen ontwikkelen wij speelconcepten en ideeën voor dierentuinen, attractieparken en bungalowparken. Speelplezier, kwaliteit, veiligheid en duurzaamheid staan voorop bij het ontwerpen en bouwen van speelvoorzieningen. Kinderland ontwikkelt en levert ook speeltoestellen voor kinderen met een beperking. Graag worden wij in de gelegenheid gesteld een toelichting te geven op onze unieke producten en onze filosofie of het uitbrengen van een advies bij de renovatie of nieuwbouw van uw speelvoorziening.

Referenties
Sint – Michielsgestel, Stichting de Bokkensprong
Het was al jarenlang de droom van een groep enthousiaste burgers: een duurzame, natuurlijke speeltuin waar kinderen kunnen spelen, ontdekken, ravotten, luieren, leren en ontmoeten. Stichting de Bokkensprong heeft uiteindelijk datgene voor elkaar gekregen waar al zo lang op werd gehoopt: een eigen speeltuin.

Gemeente Apeldoorn, Zuiderpark
Het Zuiderpark is in zijn geheel vernieuwd. Het ontwerp van de speeltuin is in samenwerking met diverse partijen, omwonenden, de wijkraad en de kinderen uit de buurt tot stand gekomen. In het noordelijke deel van het park miste nog een mooie speelplek voor de 0 – 12 jarigen. Met een grote klimtoren met glijbaan, een combinatie schommel en een trapveldje is er voor elk wat wils aan de Albardastraat.

Deel dit bedrijf op

Kinderland Speeltoestellen

Zuiderkade 44
6718 PJ Ede
Tel. +31 (0)318 630372
Website

Uw bedrijf ook in de bedrijvenindex?

Via deze newsfeed van Recreatief Totaal kunt u nu ook zelf rechtstreeks uw nieuws, bedrijf of evenement bij ons aanmelden.