Zwembad en watertesten van c-mark

Wie zijn wij
Veel recreatieondernemers werken samen met C-mark. Bij ons gaat de monstername, analyse en het advies via één loket. De monsters worden in ons geaccrediteerde laboratorium geanalyseerd en aan de hand van deze resultaten brengen we wanneer gewenst een onderbouwd advies uit. Wij zijn BRL 6010 gecertificeerd. Dus ook op het gebied van legionellapreventie, het uitvoeren van een legionella-risicoanalyse en het opstellen van een legionellabeheersplan bent u bij ons aan het juiste adres. Vanuit het moderne kantoor in Deventer wordt de gehele Nederlandse markt bediend. Zo is er altijd een waterexpert bij u in de buurt en kunnen uw gasten onbezorgd genieten!

Wat doen we
Overal om ons heen is water. Een goede waterkwaliteit is dan ook belangrijk. In diverse wetgevingen is vastgelegd hoe de kwaliteit van het water geborgd moet worden. Drinkwater, maar ook zwem- en/of proceswater moeten vrij zijn van schadelijke stoffen en mogen niet te veel (schadelijke) micro-organismen, zoals legionella bevatten. Wij zijn de expert op dit gebied. Wij kunnen voor u de maandelijks verplichte zwembadwateronderzoeken verzorgen als ook de verplichte legionellamonstername. Naast een eigen monsternamedienst beschikken we ook over een groep van adviseurs die u tevens kunnen bijstaan bij een complex(er) vraagstuk. Kortom: met C-mark heeft u één adres voor alle waterveiligheid!

Referenties
Sport & Recreatie
Sport en Recreatie zorgen er voor dat we onze vrije tijd zinvol kunnen besteden. Zo wordt bijgedragen aan de gezondheid van de mens. Voor de ondernemer geldt dat hij zijn gasten onbezorgd wil laten genieten van het verblijf op zijn locatie, zonder dat zij zich zorgen hoeven te maken over de waterkwaliteit. Wij ondersteunen hierbij graag.

Hotels & Wellness
U wilt als gastheer zo optimaal mogelijk inspelen op de wensen en behoeften van uw gasten. Zaken zoals comfort en hygiëne, maar ook goede kwaliteit van drinkwater zijn basisvoorwaarden voor een aangenaam verblijf en tevreden gasten. Samen met C-mark zorgt
u daarvoor.

Deel dit bedrijf op

C-mark

Munsterstraat 9
7418 EV Deventer
Tel. 088 - 831 05 00
Website

Uw bedrijf ook in de bedrijvenindex?

Via deze newsfeed van Recreatief Totaal kunt u nu ook zelf rechtstreeks uw nieuws, bedrijf of evenement bij ons aanmelden.