Adverteren

Wij geloven in gericht adverteren en exposure inzetten.

Het Recreatief Totaal platform biedt u legio mogelijkheden om uw boodschap onder de aandacht te brengen.


Adverteren in het magazine is mogelijk met een hele pagina A4 of een halve pagina A4. Deze formaten kunnen éénmalig worden geplaatst of een plaatsing op contract 2-4 keer per jaar of een jaarcontract van 5 keer per jaar.

De advertorials kunnen worden geplaatst als enkele pagina of spread (2 pagina). Deze artikelen worden ook doorgeplaatst naar de website.

De advertorial is een commerciële tekst/advertentie, vermomd als redactioneel artikel. Daardoor ontstaat er een ogenschijnlijk objectieve publicatie. Advertorials lijken meer nieuwswaarde te bevatten dan gewone advertenties. De vormgeving wijkt echter iets af van de redactie en er staat een vermelding advertorial boven.

Een vermelding in de bedrijvenindex in het magazine een “visitekaartje” deze bevat het bedrijfslogo, bedrijfsnaam, adresgegevens en 2 regels waarvoor ze bij u terecht kunnen. Plaatsingen gaan per jaar.

Ook op de website is het mogelijk een vermelding in de bedrijvenindex te krijgen. Hiervoor geldt dezelfde informatie als voor het magazine, maar er kan een bedrijfsprofiel/reportage aan gekoppeld worden, met foto pand/product en een korte tekst over het bedrijf.

Op de website is het mogelijk om banners te plaatsen, hiervoor zijn verschillende opties. Banners op onze website zijn zichtbaar naast de artikelen en de bedrijvenindex.
Vraag hiervoor naar de mogelijkheden.Graag informeren wij u uitgebreider over de mogelijkheden middels een persoonlijk gesprek.

Voor meer informatie: Michiel Bodewes, bel me 0570 865 027, WhatsApp me 06 236 490 20 of mail naar michiel@recreatieftotaal.nl.


Nieuws/noviteiten

Wij zijn altijd op zoek naar bijzondere ontwikkelingen en personen die de branche vooruit kunnen helpen en actief zijn. Bijzondere plannen, ideeën en denkbeelden bieden wij in ons vakblad en op de website een podium. Mocht u iets interessants te melden hebben dan vernemen wij dat graag. Recreatief Totaal is immers een praktisch hulpmiddel voor de dagelijkse praktijk.

Dit is ons bereik

Recreatief Totaal verschijnt 5x per jaar in een oplage van ruim 5.500 exemplaren in Nederland en België. Recreatief Totaal wordt via gecontroleerde circulatie verzonden aan beslissers en managers in de vrije tijd en verblijfsrecreatie. Naast de hard copy oplage verschijnt het blad ook in een digitale versie met verspreiding aan ruim 15.000 adressen.


 • RECRON Campings

 • Dagattractiebedrijven

 • SVR kampeerboeren

 • VeKaBo kampeerboeren

 • Club van Elf

 • ToerNed, grootste vereniging van dagattractiebedrijven

 • Bungalowparken: Landal Greenparks – Hogenboom – CenterParcs – Libema – RPHolidays – RCN – Top Parken – Succes Parken – Ardoer en vele anderen…

 • Campingbedrijven in België

 • Zwembaden

 • RECRON Campings

 • Overheid